Descoperă alternativa liftingului facial: miniliftingul este mai puțin costisitor și invaziv!

Descoperă alternativa liftingului facial: miniliftingul este mai puțin costisitor și invaziv!

Izvorul tinereții chiar există! O intervenție care oferă rezultate spectaculoase la nivelul chipului este tot mai căutată astăzi de femeile, dar și de bărbații de pretutindeni: miniliftingul este similar cu liftingul facil tradițional, doar că aduce câteva beneficii incontestabile. Este sigur, reduce perioada de recuperare, dar și complicațiile. Descoperă alternativa liftingului facial! Specialiștii clinicilor de lux Glam Aesthetic Clinic vă dezvăluie în ce constă, dar și când este cazul să puneți pe lista de priorități o astfel de procedură estetică!

 

Semnele îmbătrânirii: când se impune miniliftingul facial?

Cu toții căutăm să ne simțim bine în propria piele, și pentru că aspectul fizic este primul care iese în evidență, este firesc, spun medicii esteticieni, să ne afecteze atunci când vedem că timpul își spune cuvântul asupra felului în care arătăm. Primele semne de îmbătrânire apar în apropierea vârstei de 30 de ani și se traduc printr-o piele mai deshidrată și mai ternă, din cauza diminuării producției de colagen. Desigur că în timp lucrurile avansează: începem să sesizăm apariția unor riduri tot mai adânci sub pleoapele inferioare, obrajii își pierd din fermitate, apar riduri în zona nazogeniană.

Tot la capitolul semne ale îmbătrânirii, sesizăm și o pierdere a tonusului muscular în partea inferioară a chipului, apariția bărbiei duble, intensificarea ridurilor dinamice, ulterior a celor statice, o micșorare a volumului buzelor, apariția petelor închise la culoare, precum și apariția surplusului de piele în zona gâtului. Din fericire, medicina frumuseții ne oferă nenumărate soluții, invazive și minim invazive, pentru a le contracara!

(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)

Descoperă alternativa liftingului facial! Una dintre cele mai populare soluții este chiar miniliftingul facial, o intervenție dedicată persoanelor peste 35 de ani, care sunt marcate de semnele îmbătrânirii în zona mediană a chipului, au încă o bună elasticitate a pielii și se tem să apeleze la liftingul facial clasic.

 

Ce avantaje aduce miniliftingul facial?

Procedura poate șterge până la 10 ani de pe chip!

Mai puțin invaziv, în comparație cu liftingul clasic, miniliftingul presupune ridicarea, strângerea țesutului facial și îndepărtarea excesului de piele. Intervenția este ideală pentru femeile și pentru bărbații care își doresc să prevină agravarea semnelor îmbătrânirii, dar și să evite intervențiile chirurgicale complicate de mai târziu, pentru a obține pielea întinsă la care visează.

„Efectul unui minilifting este deosebit de natural. Cei din jur vor sesiza, cu siguranță, schimbarea, întrucât procedura poate șterge până la 10 ani de pe chip, însă ea va de bun gust. Rezultatele nu durează atât de mult, raportat la cele generate de un lifting facial clasic, însă faptul că miniliftingul reduce timpul de recuperare – maximum două săptămâni – precum și apariția echimozelor, îl face favorit în preferințele tot mai multor pacienți. Miniliftingul permite reluarea rapidă a activităților cotidiene, are un preț mai avantajos, cicatricile sunt minime și, în plus, se poate realiza chiar și sub efectul unei anestezii locale.”

 (Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)

 

Tot ce trebuie să știe pacienții: cum se realizează procedura?

Un pas esențial pentru a afla dacă sunteți un bun candidat pentru minilifting este consultul, o etapă pe care medicii de la Glam Aesthetic Clinic pun mare preț. Este momentul în care chirurgul va afla istoricul vostru medical, dorințele și așteptările voastre, iar la rândul lui, specialistul va putea să vă furnizeze toate informațiile de care aveți nevoie. Absolut obligatoriu înainte de realizarea unei astfel de intervenții va fi crearea unui dosar de analize și teste.

Intervenția durează, în medie, între două și trei ore. Pentru a obține rezultatele naturale, pe care le doresc pacienții, apelăm la o tehnică specială, prin care tracțiunea țesutului se face pe verticală, nu pe orizontală, ca în trecut. În acest fel, evităm aspectul de chip înghețat, fără expresie.

(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)

TE-AR MAI PUTEA INTERESA:

Spune adio sutienelor cu push-up! Mastopexia este soluția dacă aspectul decolteului nu te mai mulțumește

Corectarea aspectului neplăcut de chip căzut se face prin intermediul unor incizii minore, realizate de-a lungul liniei părului. La nevoie, specialiștii vă pot oferi și opțiuni complementare de corectare, deci în cadrul aceleiași ședințe puteți apela și la alte intervenții estetice care vizează zona chipului. Cât privește rezultatele, pacienții vor sesiza o linie a mandibulei foarte bine definită, o piele întinsă, fără riduri, obraji mai plini și, per total, un aspect nu doar întinerit, ci și odihnit.

 

O intervenție fără spitalizare

După procedură, pacienții se pot întoarce acasă. Mai multă grijă trebuie să acorde zonei chipului în săptămâna de după intervenție, ulterior putându-și relua activitățile obișnuite. Medicii recomandă evitarea exercițiilor fizice și a expunerii la soare, urmarea unui tratament medicamentos și odihna pe o pernă, întrucât capul trebuie să stea ușor mai ridicat, comparativ cu restul corpului. Tot la o săptămână distanță, va fi nevoie să vă prezentați din nou la clinică, pentru îndepărtarea cusăturilor. În ceea ce privește umflăturile și vânătăile, ele mai pot persista și după acest interval.

Cât despre contraindicații, miniliftingul nu este indicat persoanelor care suferă de cancer de piele, infecții localizate sau tulburări de coagulare.

 

Colaborând cu doctori renumiți, Glam Aesthetic Clinic este locul în care începe transformarea voastră! Aici, peste 5.000 de pacienţi și-au recăpătat încrederea în propria frumuseţe, prin cele mai căutate proceduri injectabile şi chirurgicale din lumea estetică. Vă invităm pe site-ul oficial pentru a descoperi lista completă de servicii: https://glamclinic.ro/. Găsiţi Glam Aesthetic Clinic în Bucureşti, la adresa: strada Ştefan Negulescu, numărul 39, sector 1, dar şi în Braşov, pe strada Octavian Augustus, numărul 1.

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0