Mezoterapia pune gând rău celulitei şi vergeturilor! Cum funcţionează procedura care te pregăteşte pentru vară?

Mezoterapia pune gând rău celulitei şi vergeturilor!  Cum funcţionează procedura care te pregăteşte pentru vară?

Mezoterapia pune gând rău celulitei şi vergeturilor! Doamnele şi domnişoarele preocupate de un ten de vis au auzit despre efectele mezoterapiei faciale şi au testat procedura, măcar o dată!  Dar ştiaţi că aceeaşi mezoterapie se dovedeşte extrem de eficientă şi atunci când vine vorba despre îmbunătăţirea felului în care arată corpul nostru? Da, procedura luptă cu două dintre problemele des întâlnite în rândul femeilor: celulita şi vergeturile care pe multe reprezentante ale sexului frumos le împiedică să poarte pantalonii scurţi visaţi sau costumele de baie! Este timpul să puneţi pe raftul din faţă hainele subţiri, nu doar pentru că vine vara, ci şi pentru că veţi fi motivate să le purtaţi cu încredere: specialiştii clinicii Beauty Art Aesthetics vă dezvăluite tot ce trebuie să ştiţi despre mezoterapia corporală!

 

Procedură revoluţionară, fără bisturiu, care tratează celulita în toate stadiile ei

Făcând parte din cadrul procedurilor dermato-cosmetice nechirurgicale, mezoterapia se dovedeşte a fi o modalitate excelentă de a obţine rezultate spectaculoase în lupta cu diversele probleme de ordin estetic!

„Vorbim despre o procedură minim invazivă, care nu necesită aşadar recuperare. Practic vă programaţi la medic, iar ulterior vă reluaţi în mod absolut firesc activităţile cotidiene. Cu ajutorul mezoterapiei, putem elimina celulita, indiferent de stadiul ei, putem elimina depozitele de grăsime de care altfel nu putem scăpa, vergeturile albe şi putem oferi fermitate pielii care şi-a pierdut tonusul.”, transmite Mădălina Brînduşescu, fondator şi owner al clinicii estetice Beauty Art Aesthetics, aici unde cererea  pentru o astfel de procedură înregistrează o creştere spectaculoasă mai ales în lunile de primăvară, atunci când doamnele şi domnişoarele îşi pregătesc silueta pentru plajă.

 

Mezoterapia este aleasă şi de către femeile care vor să scape de capilarele sparte, dar şi de către cele care îşi doresc o îmbunătăţire a pielii în zone precum fese, şolduri, coapse, gambe, abdomen sau braţe. De altfel, medicii recomandă să acţionaţi din vreme: celulita şi vergeturile pot doar să se agraveze în timp. Cu cât tratamentul începe mai repede, cu atât efectele vor fi mai bune!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA:

Ce sunt bunny lines și cum scăpați de ele? Experții de la Beauty Art Aesthetics vă răspund!

Simplu, rapid, nedureros     

Întrucât cremele pentru corp pe care, cel mai probabil, le tot folosiţi nu sunt suficiente pentru a asigura aspectul pe care doriţi să îl obţineţi, aflaţi că mezoterapia este atât de eficientă şi pentru că stimulează din interior îmbunătăţirea aspectului pielii, prin introducerea în tegument a unui cocktail activ, format din mai multe substanţe benefice.

 

„Folosind un dispozitiv similar cu un stilou, care are microace fine în vârf, reuşim să introducem în piele vitamine, minerale, aminoacizi, extracte din plante şi enzime, care au roluri multiple: biorevitalizează dermul, topesc depozitele de grăsime definitiv, încurajează producerea de elastină şi de colagen, dar şi microcirculaţia sângelui, stimulând pielea să înceapă un proces de vindecare şi de regenerare.”

(Mădălina Brîndusescu, fondator şi owner clinică estetică)

 

Medicii Beauty Art Aesthetics folosesc cel mai nou şi eficient dispozitiv de mezoterapie, Dermapen 4, care asigură o absorbţie cu până la 80% mai mare a nutrienţilor şi susţine o îmbunătăţire continuă a pielii, efectele neoprindu-se odată cu încheierea tratamentului.

 

„O şedinţă de mezoterapie durează, în medie, jumătate de oră, deci puteţi programa o şedinţă inclusiv în timpul pauzei de masă! Fiecare tratament va fi personalizat, deci numărul de şedinţe necesare va varia, dar, în general, optăm pentru 4-6 şedinţe pentru celulită, respectiv 4, pentru vergeturi, efectuate la câteva săptămâni distanţă.”

(Mădălina Brîndusescu, fondator şi owner clinică estetică)

 

Specialiştii recomandă adoptarea unui stil de viaţă sănătos, mişcare şi multă hidratare, pentru a vă bucura de rezultate spectaculoase. Procedura este contraindicată femeilor însărcinate şi care alăptează, persoanelor care suferă de afecţiuni cronice ale pielii, diabeticilor, cardiacilor sau celor care suferă de cancer.

 

De ce apar celulita şi vergeturile?

Sub formă de linii care apar pe corp, vergeturile se formează atunci când pielea este afectată de modificări rapide de volum, fibrele de colagen rupându-se. Ele nu dor şi nici nu sunt periculoase pentru sănătate, însă aspectul inestetic este cel care le face pe femei să îşi dorească să le elimine de pe pielea lor! Cele mai afectate zone de apariţia vergeturilor sunt sânii, şoldurile, fesele, coapsele şi abdomenul. Cele recent apărute au o nuanţă roşiatică. În schimb, atunci când sunt considerate mature, ele devin albe şi mai greu de tratat. Deşi, în general, apar în sarcină şi alte cauze pot determina prezenţa lor pe corp: dereglările hormonale, predispoziţia genetică, obezitatea sau tulburările genetice.

De cealaltă parte, celulita, o problemă dermatologică ce afectează aproximativ 85% dintre femei, înseamnă depuneri neuniforme de ţesut adipos sub piele. Cauzele celulitei nu se cunosc clar, dar specialiştii cred că ea ascunde, de fapt, modificări sau dezechilibre hormonale. În general, cele mai afectate zone de aspectul de „coajă de portocală” sunt fesele şi coapsele. Pentru a diminua celulita, specialiştii recomandă să   reduceţi, pe cât posibil, grăsimile în dietă, să apelaţi la sport şi să renunţaţi la fumat.

 

Vă invităm în clinica Beauty Art Aesthetics, pentru a descoperi procedurile potrivite pentru voi! Pe pagina de Instagram a clinicii: @beautyartaesthetics, dar și pe site-ul oficial: https://beautyartaesthetics.ro găsiți detalii suplimentare.

COMMENTS

DISQUS: 0